Política de Privadesa

Informació al consumidor

Aquesta Política de Privadesa es va actualitzar per última vegada el 26 de maig de l'any 2017

Introducció.

Estem obligats a proporcionar-li aquesta política de privadesa per ajudar-lo a entendre com recopilem, utilitzem i salvaguardem la seva informació en fer ús de LaPrimitiva.com, d'ara endavant denominada la "Pàgina Web".

Informació personal

Només recollim dades personals, tals com el correu electrònic, nom i cognoms, quan se subscriu al Butlletí d’informació de la nostra Pàgina Web o sol·licita la seva afiliació. Mitjançant la subscripció, se li pot demanar que ens proporcioni dades personals i ens permeti usar aquestes dades.

Tota l'altra informació que recopilem com els hàbits de navegació web (mitjançant l'ús de galetes) no són considerades dades personals.

Què és una galeta o cookie?

Una galeta o cookie és una petita peça de codi que resideix en el dispositiu que s'utilitza per accedir a una pàgina web. Quan s'entra a la Pàgina Web, la galeta ens proporciona informació tal com:

  • Pàgines visitades
  • Localització geogràfica
  • Referències a la Pàgina Web o paraules clau que utilitza per trobar el lloc web
  • Dispositiu utilitzat
  • Temps en el lloc web (sessions)

Si vostè no permet que les galetes s'utilitzin en el seu dispositiu o les elimina, és probable que no pugui beneficiar-se de tots els avantatges que ofereix la nostra Pàgina Web.

Raons per recaptar informació

Recopilem informació sobre vostè per poder:

  • Recomanar béns i serveis que creiem que li poden interessar
  • Dur a terme recerques sobre l'ús de la Web
  • Personalitzar la nostra Pàgina Web i la seva experiència
  • Millorar l'experiència de l'usuari a la nostra Pàgina Web

Com recopilem informació

Recopilem informació tal com dades personals sobre vostè, si se subscriu al nostre Butlletí d’informació per correu electrònic o sol·licita afiliar-se a la nostra Web. També recollim informació anònima mitjançant l'ús de la web i del programari d'anàlisi de comportament, tal com Google Analytics.

Només farem servir les dades personals que ens permeti usar.

Protecció de dades

La seva informació es manté en un servidor d'entorn segur i només poden accedir-hi els membres qualificats del personal.

Divulgació de les seves dades personals

No vendrem, arrendarem o transmetrem la seva informació personal a tercers sense el seu consentiment.

Només revelarem les seves dades personals si responem davant:

  • Les autoritats judicials
  • Citacions
  • Altres accions a les quals la llei ens obliga a complir

Els seus drets

En qualsevol moment, pot contactar-nos per a què li proporcionem informació sobre les seves dades personals o d'identificació personal que tenim sobre vostè. Per fer això vostè ha de:

  • Contactar-nos per e-mail a: contact@laprimitiva.com
  • Proporcionar una còpia del seu permís de conduir, passaport o carnet d'identitat nacional i una factura domiciliada recent

Pot contactar-nos amb la finalitat de retirar i eliminar permanentment qualsevol informació d'identificació personal que tinguem sobre vostè.

Registre de Protecció de Dades

Estem registrats com a controlador de dades en el UK Information Commissioner's Office del Regne Unit. El nostre número de registre de protecció de dades està disponible sota petició.

Canvis en la nostra Política de Privadesa

Ens reservem el dret a fer qualsevol canvi en la nostra Política de Privadesa. De qualsevol manera, si procedim a modificar el contingut o part d'ell, canviarem també "l'Última actualització", la data que apareix en la part superior de la pàgina.