Política de Privadesa

Informació al consumidor

La protecció de la seva privacitat és molt important per a nosaltres i és, per això, que ens comprometem a protegir les seves dades personals. Aquesta política està destinada a explicar-li com recopilem i utilitzem la seva informació personal.

¿Qui som?

De conformitat amb el Reglament General de Protecció de Dades de la Unió Europea i d'altra legislació aplicable en matèria de protecció de dades a Regne Unit, Lotto Logic Limited és el responsable del tractament de les seves dades personals que recopilem en la nostra pàgina web.

Posi’s en contacte amb nosaltres per qualsevol dubte o pregunta sobre l’ús de les seves dades personals o la protecció de dades a la nostra pàgina.

Els enllaços a la nostra pàgina el poden conduir a altres pàgines web que no estan cobertes en la nostra política de protecció de dades. Abans d’enviar qualsevol dada personal a pàgines web externes ha de llegir les seves polítiques de protecció de dades. Nosaltres no tenim control sobre pàgines web externes i no assumim la responsabilitat pel contingut, funció o polítiques d'aquestes pàgines web.

¿Quines dades personals utilitzem?

Vostè no ens ha de proporcionar dades personals mitjançant aquesta pàgina web en virtut de cap llei o contracte. Només li demanarem que ens proporcioni dades personals quan sigui necessari per oferir-li un servei que vostè ens hagi demanat.

Dades que vostè ens proporciona

Quan vostè contacta amb nosaltres o nosaltres contactem amb vostè, podem rebre dades personals sobre vostè. Per exemple, rebrem informació sobre vostè quan:

  • Ens contacti per correu electrònic;
  • Ens pregunti sobre jocs i resultats de loteria;
  • Navegui per la nostra pàgina web;
  • Ens truqui, ens enviï un missatge de text, un correu electrònic o ens escrigui;
  • Se subscrigui a la nostra llista de correu.

La informació que recopilem pot incloure:

  • Dades personals, com el seu nom complet, títol i data de naixement;
  • Dades de contacte, com el seu correu electrònic y número de telèfon;
  • Dades sobre l’ús de la nostra pàgina web, incloent-hi les seves preferències publicitàries, respostes a enquestes i comentaris.

Dades que recopilem quan visita la nostra pàgina web

Utilitzem galetes i tecnologia similar, tal com píxels de seguiment i comptadors de visites per recopilar dades, per tal de poder millorar la nostra pàgina web, diferenciar-li d’altres visitants i mostrar-li publicitat personalitzada rellevant per a vostè.

Per més informació sobre com fem ús de les galetes, si us plau llegeixi la nostra Política de Galetes.

Les dades que recopilem quan navega per la nostra pàgina web poden incloure:

  • Les pàgines que visita i els enllaços que obre;
  • La seva localització general i la seva adreça d’IP;
  • Informació sobre el navegador i el dispositiu que utilitza per accedir a la nostra pàgina web;
  • Identificadors únics (mitjançant l'ús de galetes o la seva adreça d’IP);
  • Informació sobre com utilitza la nostra pàgina web, incloent-hi quan i per quant de temps la visita, des d’on accedeix a la nostra pàgina, els blogs recollits  i d’altres dades de comunicació.

Conscientment no recollim informació sobre menors i la nostra pàgina web no està dissenyada ni pensada per ser utilitzada per menors.

Dades que obtenim de tercers

Podem recollir dades personals sobre vostè d’altres pàgines web, serveis, tercers i d'altres fonts on vostè hagi donat el seu consentiment. Aquesta informació pot incloure:

  • Dades que vostè hagi compartit en línia, a xarxes socials o que estiguin disponibles d’una altra manera;
  • Les seves preferències de publicitat;
  • Els seus hàbits i interessos de navegació (llegeixi la nostra Política de Galetes)

No obstant això, també podem obtenir més informació de tercers als efectes especificats en aquesta política.

¿Què fem amb les seves dades personals?

Entenem la importància que té per a vostè la seva privacitat i ens prenem de forma seriosa la regulació sobre la protecció de dades. És, per això, que a continuació exposem les raons per les quals utilitzem les seves dades personals, així com la nostra base legal pel tractament d’aquesta informació.

Funcionament de la nostra pàgina web

Necessitem utilitzar les seves dades personals pel funcionament de la nostra pàgina web i pels nostres serveis. És necessari per poder:

  • Oferir-li informació sobre jocs i resultats de loteria;
  • Contactar-li i respondre els missatges que ens enviï;
  • Informar-li de canvis importants a la nostra política o a la nostra pàgina web;
  • Resoldre problemes, analitzar estadístiques i realitzar estudis i proves a la nostra pàgina web, així com mantenir la nostra pàgina i les seves dades de forma segura.

Enviament d’informació sobre serveis i productes d’interès

Si ens indica que vol rebre publicitat, ens posarem en contacte amb vostè mitjançant un correu electrònic, un missatge de text o notificacions automàtiques en el seu navegador o dispositiu, per informar-li sobre productes o serveis que pensem que li poden interessar. Per a tal fi, podem fer ús de les seves dades personals per identificar els productes i serveis interessants per a vostè.

És decisió seva si vol rebre publicitat o estudis de mercat (o ambdues). La seva decisió no afectarà l’ús de la nostra pàgina web o el servei que li oferim (o el que li puguem oferir en el futur).

Pot determinar les seves preferències de publicitat mitjançant els enllaços que li enviem.

Publicitat personalitzada

Per tal de mantenir la nostra pàgina web en funcionament (i el més important, de forma gratuïta) utilitzem anuncis a la nostra pàgina web i treballem amb una xarxa de socis publicitaris.

Volem personalitzar la seva experiència a la nostra pàgina web mostrant-li només publicitat interessant per a vostè, el que significa que necessitem utilitzar informació sobre els seus hàbits de navegació. Nosaltres i la nostra xarxa de socis publicitaris utilitzem galetes i d’altres tecnologies similars, per tal de construir un perfil dels tipus de pàgines web que visita i oferir-li publicitat similar. No fem servir el seu nom o altres dades personals, però utilitzem un número únic d’identificació que cada un dels participants en la nostra pàgina web dóna al seu navegador.

No a tothom li agrada la publicitat personalitzada. És, per això, que quan vostè visita la nostra pàgina per primera vegada li preguntarem si està d'acord amb els tipus de galetes que podem utilitzar.

Això no obstant, algunes parts de la nostra pàgina web poden deixar de funcionar (o funcionar incorrectament) si desactiva certes galetes. Si desactiva les galetes publicitàries, continuarà veient publicitat a la nostra pàgina web, però no estarà personalitzada segons els seus interessos.

La nostra Política de Galetes conté més informació sobre l’ús que fem de les galetes per personalitzar la publicitat.

Millorar el nostre negoci

Volem millorar els nostres serveis i oferir-li la millor experiència possible a la nostra pàgina web. Podem fer ús de les seves dades personals per determinar com podem millorar en el que fem. Per això, utilitzem la seva informació per tal de:

  • Assessorar i ampliar els nostres serveis, així com desenvolupar-ne de nous;
  • Controlar i millorar el rendiment dels nostres sistemes, la nostra gent i els nostres processos;
  • Millorar la nostra pàgina web i garantir que el contingut li arriba al seu dispositiu de la forma més eficient possible;
  • Analitzar i entendre l’eficàcia del nostre servei en línia de publicitat, així com personalitzar la publicitat segons els seus interessos.

Verificar qui és vostè

En alguns casos, haurem d’utilitzar les seves dades personals per tal de complir amb les nostres obligacions legals o per detectar i prevenir el frau, el blanqueig de diners o d'altres delictes.

Protegir els seus interessos vitals

Podríem haver d’utilitzar les seves dades personals quan sigui necessari per a protegir els seus interessos o els d’altres individus, com en el cas de vinculacions amb activitats delictives, incloent-hi el frau, la pirateria i el robatori d’identitat.

¿Quina és la nostra base legal per utilitzar la seva informació?

La nostra base legal per utilitzar les dades personals esmentades a dalt és la següent:

  • És necessari per perseguir els nostres interessos legítims (o els interessos legítims d'altres parts) quan aquests interessos no anul·lin els vostres drets fonamentals i la vostra llibertat;
  • És necessari per complir amb una obligació legal; o
  • Quan vostè ens ha donat el seu consentiment per fer ús de les seves dades personals pels fins a dalt especificats.

La següent taula estableix les raons per les quals utilitzem les seves dades personals, així com la nostra base legal per fer-ho.

  Perseguir interessos legítims Complir amb obligacions legals El seu consentiment
Operar i mantenir la nostra pàgina i serveis web    
Interactuar amb vostè i respondre a qualsevol comunicació que ens enviï, incloent-hi missatges en què ens etiqueti a les xarxes socials    
Revisar i millorar el rendiment dels nostres sistemes, el nostre personal i els nostres procediments    
Reparar, canviar i millorar la nostra pàgina web  
Informar-li de canvis importants a les nostres polítiques i a la nostra web  
Informar-li sobre productes o serveis que podrien interessar-li    
Mostrar-li publicitat personalitzada en la nostra pàgina web (incloent-hi la creació de perfils)  
Enviar-li missatges mitjançant notificacions automàtiques en el seu dispositiu o navegador    
Verificar qui és vostè  
Respondre i resoldre queixes    
Detectar i prevenir el frau, el blanqueig de diners i d’altres delictes    
Confirmar que les dades personals que mantenim són correctes i estan actualitzades    
Protegir els seus interessos i els d’altres persones (per exemple en relació amb el frau, pirateria, robatori d’identitat i altres delictes)  

Altres usos de les seves dades personals

Recollim les seves dades personals per a les finalitats a dalt esmentades i no farem ús d’aquesta informació per a una altra fi sense notificar-li i explicar-li prèviament la nostra base legal per actuar.

En alguns casos, podrem utilitzar les seves dades personals sense el seu coneixement o consentiment, de conformitat amb aquesta política i quan estigui autoritzat o sigui requerit per llei.

¿Compartim les seves dades personals amb algú més?

Compartim les seves dades amb el nostre personal i les nostres altres pàgines webs

Compartirem les seves dades personals amb el nostre personal per facilitar el funcionament  de les nostres pàgines webs i oferir-li els nostres serveis. Podem també compartir les seves dades personals amb altres pàgines webs amb les que treballem.

Compartim les seves dades amb tercers

Podem compartir la seva informació personal amb determinades terceres persones, tal com:

  • El nostre proveïdor d’allotjament de pàgines web i subministradors de serveis relacionats, aplicacions i infraestructura;
  • Sistemes de gestió de contactes per comunicacions mitjançant correus electrònics, missatges immediats, comunicacions automàtiques, xarxes socials i missatges de text;
  • La nostra xarxa publicitària, per tal de mostrar-li anuncis adaptats als seus interessos.

Només compartim la seva informació amb entitats amb seu als Estats Units quan s’ajusten al Marc de Protecció de la Privacitat de la Unió Europea i dels Estats Units, que requereix a les empreses oferir un nivell similar de protecció de dades que a la Unió Europea.

En circumstàncies excepcionals, podem revelar les seves dades personals a tercers si considerem que aquesta revelació és:

  • Exigida per llei o una ordre judicial, o si és necessari en relació amb un procediment judicial, legal o regulador;
  • Requerida per protegir la seguretat pública, dels nostres empleats o de les nostres propietats;
  • Exigida per la detecció i prevenció de delictes, incloent-hi compartir dades amb tercers per la prevenció de frau i la reducció de riscos crediticis;
  • A causa d'una fusió, negoci o venda d’actius (en aquests casos podem compartir les seves dades personals amb el possible venedor o comprador).

¿Quant de temps mantenim les dades personals?

Recopilem les seves dades personals per a les finalitats esmentades en aquesta política i utilitzarem la seva informació només mentre sigui necessari per assolir aquestes finalitats. Si li oferim un servei, mantindrem les seves dades personals almenys mentre li estiguem oferint aquest servei.

Quan utilitzem les seves dades personals sobre la base del seu consentiment (per exemple, per a finalitats publicitàries) podem mantenir aquesta informació fins que vostè retiri el seu consentiment.

En cas contrari, dependent del tipus de dades que tinguem, les podrem mantenir durant el període de temps que considerem convenient per al seu millor interès.

¿Com mantenim les dades personals segures?

Implementarem mesures de seguretat apropiades per garantir que les seves dades personals es mantenen d’una forma segura i confidencial, i que són utilitzades de conformitat amb aquesta política.

Si bé nosaltres fem tot el possible per garantir que les dades que ens facilita mitjançant la nostra pàgina web es transmeten de forma segura (per “https”, ha de comprovar sempre l’URL i buscar el símbol del cadenat en el seu navegador), la informació transmesa a través d’Internet no és sempre completament segura i no podem sempre garantir la seguretat de les seves dades personals transmeses a la nostra web; quan ens transfereix dades personals ho fa pel seu propi risc. Quan nosaltres rebem les seves dades personals i les emmagatzemem en el nostre sistema, tenim procediments estrictes i hem establert elements de seguretat per evitar accessos no autoritzats.

La informació que ens envia mitjançant la nostra pàgina web serà emmagatzemada en servidors de tercers segurs amb Serveis en Línia d’Amazon i la Plataforma Google Cloud als Estats Units.

¿Quins són els seus drets quan fem ús de les seves dades personals?

El dret a ser informat

Té el dret de rebre informació concisa, transparent, intel·ligible i de fàcil accés sobre l’ús de les seves dades personals i aquesta política té per objecte proporcionar-li aquesta informació. Si necessita més informació o té preguntes posi’s en contacte amb nosaltres.

El dret a accedir a les seves dades

Té el dret de demanar-nos còpia de qualsevol dada personal seva que tinguem (o per tal de confirmar que no tenim cap dada personal seva). També té el dret a demanar-nos la següent informació:

  • Per què utilitzem les seves dades personals;
  • Tipus de dades personals que tenim sobre vostè;
  • Amb qui compartim les seves dades personals;
  • Durant quant de temps tenim la intenció de mantenir les seves dades personals.

Si vostè ens demana exercir aquest dret, haurem de verificar la seva identitat abans d’enviar-li qualsevol informació. No li cobrarem per exercir aquest dret, a no ser que la petició sigui particularment onerosa, tal com sol·licitar diverses còpies de la mateixa informació en un període de temps curt.

El dret a rectificar les seves dades

Si la informació que tenim sobre vostè és errònia o confusa perquè no la tenim completa, té el dret de sol·licitar que la rectifiquem o completem facilitant-nos la informació necessària. Si considera que la informació és errònia o incompleta, posi’s en contacte amb nosaltres.

El dret de cancel·lació (“el dret a ser oblidat”)

Té el dret demanar-nos esborrar les dades personals que tenim en les següents circumstàncies:

  • Quan ja no necessitem les seves dades personals per a la fi que van ser recollides;
  • Quan vostè ens retiri el seu consentiment per poder fer ús de les seves dades personals (i no tenim cap altre base legal);
  • Quan s’oposi a què fem ús de les seves dades personals per als nostres legítims interessos, i no tenim cap raó per seguir fent ús d’elles;
  • Quan hàgim fet ús de les seves dades personals de forma il·legítima;
  • Quan en compliment de la llei s’exigeix esborrar les seves dades personals.

Si vostè considera que cap d’aquestes circumstàncies és aplicable en el seu cas i vol que esborrem les seves dades personals, posi’s en contacte amb nosaltres.

El dret de portabilitat de dades

Té el dret de demanar-nos que li enviem una còpia de les seves dades personals en format comú d’arxiu electrònic o que transferim aquestes dades directament a un altre proveïdor de serveis informàtics.

Posi’s en contacte amb nosaltres si vol que li transferim les seves dades personals a vostè o un altre proveïdor: no li cobrarem per aquest servei.

El dret a oposar-se a rebre publicitat directa

En qualsevol moment pot oposar-se a què utilitzem les seves dades personals per publicitat directa. Si no vol rebre publicitat de la nostra part o per canviar les seves preferències sobre publicitat, posi’s en contacte amb nosaltres per què no li enviem més missatges publicitaris.

El dret a oposar-se a què utilitzem les seves dades personals pels nostres interessos legítims

Com s’explica en aquesta política, podem fer ús de les seves dades personals quan sigui necessari per als nostres interessos legítims. Sempre prenem en consideració l’impacte que tindrà sobre la seva privacitat i volem garantir la protecció de les seves dades personals. Si no està d’acord amb la nostra justificació per fer ús de les seves dades personals, té el dret a oposar-se i deixarem d’utilitzar-les excepte si tenim una raó de pes per fer-ho.

Per oposar-se a l’ús de les seves dades per les raons a dalt esmentades, posi’s en contacte amb nosaltres.

El dret a limitar el tractament de les seves dades personales

Té el dret a demanar-nos que no fem ús de les seves dades personals per a qualsevol de les finalitats establertes en aquesta política, però mantindrem una còpia (com demanar-nos incloure-li en la nostra llista de “no contactar” per publicitat). Ens ho pot demanar en les següents situacions:

  • Ens ha informat que les seves dades personals que tenim no són correctes, i nosaltres no hem estat capaços de confirmar si ho són o de corregir-les;
  • Estem considerant una objecció que ens hagi presentat per l’ús que hem fet de les seves dades personals per als nostres interessos legítims.
  • En el cas que hàgim fet ús de les seves dades personals de forma il·legal però vostè no vol que les esborrem totalment;
  • En el cas que no necessitem més les seves dades personals per a qualsevol de les finalitats establertes en aquesta política, però vostè desitja que les conservem perquè les pugui fer servir en relació amb una reclamació legal.

Si desitja exercitar aquest dret i creu que alguna de les situacions a dalt esmentades són aplicables, posi’s en contacte amb nosaltres.

Els seus drets en relació amb la presa de decisions i la construcció de perfils  automàtiques

Nosaltres i els nostres socis en la nostra xarxa publicitària utilitzem presa de decisions automàtiques quan li mostrem anuncis publicitaris a la nostra pàgina web. Per fer-ho, utilitzem un mètode que es diu “construcció de perfils”, que vol dir que significa que construïm un perfil seu i dels seus hàbits de navegació quan visita pàgines web que participen en la nostra xarxa publicitària. El seu nom y altres de les seves dades personals no estan vinculades amb aquest perfil, però utilitzem una identificació única que cada pàgina web de la xarxa donarà al seu navegador.

Té el dret a no estar subjecte a aquestes decisions basades en presa de decisions automàtiques que tenen efectes legals per a vostè o que l’afecten significativament.

Si té preguntes o dubtes sobre aquest dret o com fem ús de la informació per anuncis personalitzats, posi’s en contacte amb nosaltres.

Canvis a la nostra Política de Protecció de Dades

Si fem canvis a aquesta política en el futur, actualitzarem aquesta pàgina i l’informarem mitjançant correu electrònic. Si fem ús de les seves dades personals per a finalitats que són incompatibles amb les esmentades, actualitzarem aquesta política i és, per això, que li demanem que visiti aquesta pàgina amb freqüència per garantir que té la informació més actualitzada.

Aquesta versió de la nostra política de privacitat va ser actualitzada el 19 de juny de 2018. Si vol tenir accés a altres versions de la nostra política de privacitat, posi’s en contacte amb nosaltres.

Com contactar amb nosaltres

Tenim seu a Lotto Logic Limited (número d’empresa 07316451) 30 City Road, Londres, Regne Unit, EC1Y 2AB.

Queixes

Esperem que no tingui cap queixa sobre l’ús que fem de les seves dades personals a la nostra pàgina web. En el cas de tenir alguna queixa, posi’s en contacte amb nosaltres i intentarem resoldre la seva queixa.

Si no podem resoldre la seva queixa, té el dret de posar una queixa a l’Oficina del Comissionat d’Informació (Information Commissioner’s Office), l’autoritat supervisora que regula la protecció de dades personals al Regne Unit. Si vol posar una queixa en aquesta oficina, pot visitar la seva pàgina web.

Posi’s en contacte amb nosaltres

Correu electrònic: contact@laprimitiva.com